Aliades

Els canvis constants de la societat fan que tothom en diferents moments a la vida afrontin reptes formatius, laborals, socials... que afecten directament el futur de cada un/a de nosaltres.  

A Fem Pedagogia fem orientació i acompanyament amb una perspectiva 360: integral, interseccional, integrada en el territori, continuada i viable. Ens centrem en la singularitat i diversitat de les persones, en el seu entorn proper i el seu context social. Concretament, la nostra actuació contempla factors intrapersonals (creences, valors, actituds, competències...), interpersonals (família, grups d’iguals...), contextuals (situació econòmica, sanitària...) i físics/funcionals (característiques físiques o de la salut de la persona). 

Tenint tot això en compte treballem amb un enfocament horitzontal i col·laboratiu, creant vincle amb la persona i xarxa amb l’entorn, per tal de construir corresponsabilitat perquè la persona sigui un agent actiu del seu propi procés, prengui decisions i tingui els suports necessaris per posar-les en pràctica.

Tota aquesta feina és possible gràcies als nostres col·laboradors:  

Centres de formació de Persones Adultes:

CFA La Llagosta

Ajuntaments:

Instituts

Entitats

                                                                 Avís Legal         |        Polìtica de Privacita        |     Política de Cookies                                          

 ©2023 Fundació Fem Pedagogia. Tots els drets reservats.                                                                                Disseny elaborat per Mònica Daniela Salas Góngora i Andrea López Moretti