Aliades

Els canvis constants de la societat fan que tothom en diferents moments a la vida afrontin reptes formatius, laborals, socials... que afecten directament el futur de cada un/a de nosaltres.  

A Fem Pedagogia fem orientació i acompanyament amb una perspectiva 360: integral, interseccional, integrada en el territori, continuada i viable. Ens centrem en la singularitat i diversitat de les persones, en el seu entorn proper i el seu context social. Concretament, la nostra actuació contempla factors intrapersonals (creences, valors, actituds, competències...), interpersonals (família, grups d’iguals...), contextuals (situació econòmica, sanitària...) i físics/funcionals (característiques físiques o de la salut de la persona). 

Tenint tot això en compte treballem amb un enfocament horitzontal i col·laboratiu, creant vincle amb la persona i xarxa amb l’entorn, per tal de construir corresponsabilitat perquè la persona sigui un agent actiu del seu propi procés, prengui decisions i tingui els suports necessaris per posar-les en pràctica.

Tota aquesta feina és possible gràcies a les organitzacions amb les que hem teixit aliances:

Centres de formació de Persones Adultes:

CFA La Llagosta

Ajuntaments:

Instituts

Entitats

                                                                 Avís Legal         |        Polìtica de Privacita        |     Política de Cookies                                          

 ©2024 Fundació Fem Pedagogia. Tots els drets reservats.                                                                                Disseny elaborat per Mònica Daniela Salas Góngora i Andrea López Moretti

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.