Beques Fundació Fem Pedagogia per a estudiants de Centres de Formació de persones Adultes

«Mai consideris l'estudi com una obligació sinó com una oportunitat per penetrar en el bell i meravellós món del saber». 
Albert Einstein 

Els canvis i reptes acadèmics, professionals, econòmics, socials... que estem patint en els darrers anys, són moltes vegades barreres que es troben els nostres participants per tal de poder continuar amb els seus plans acadèmics, assolir els seus objectius o consolidar el seu futur professional.


La Fundació Fem Pedagogia no només creu en la igualtat d’oportunitats, i en el dret a què tothom pugui accedir a les mateixes oportunitats, creu en la capacitat de les persones a poder millorar, transformar i crear un futur millor i socialment just. 


Per nosaltres, la igualtat d’oportunitats és l’única manera de garantir un futur social més equitatiu que permeti a les persones poder canviar les seves situacions actuals i esdevenir agents actius capaços de canviar el seu futur amb esperança i il·lusió. Afavorint que l’intercanvi de riqueses esdevinguin a través de l’esforç, la dedicació, el treball i la creativitat de les persones i no per les condicions econòmiques i socials inicials. 

 

Per tal de trencar amb aquestes barreres i contribuir a un món més socialment just, la Fundació Fem Pedagogia ofereix cada any tres tipologies de beques, als nostres participants per a la seva continuació d’estudis en cicles de formació professional de grau mitjà i de grau superior. 


Cada beca porta el nom d’un referent i unes referents molt importants per les integrants de la Fundació Fem Pedagogia, que ens han donat sempre suport, inspiració, força, refugi i amor incondicional. 

 

Aquestes persones no van tenir l’oportunitat d’estudiar, però, ho haurien volgut fer, i per això, amb aquestes beques volem rendir honor a persones com ells i també posar el nostre gra de sorra perquè això no passi. Sense ell i elles res d’això seria possible.  

 

 

  • Beca Alfonso Martínez Blanes. Beca per a ensenyaments de Formació Professional de Disseny i Arts.

 

 

 

 

 

  • Beca Magdalena Oliveras Tabuas. Beca per a ensenyaments de Formació Professional de Ciències Naturals i de la Salut.

 

 

 

 

  • Beca Florentina Roca Serrá. Beca per a ensenyaments de Formació Professional de Ciències Socials.


 

Vols més informació? Envia un missatge a la Marta marta.sl@fempedagogia.net o envia un WhatsApp al 621 05 93 43

 

Aquestes beques tenen les següents característiques:

  • De convocatòria anual. 
  • Per a formacions professionals de grau mitjà i de grau superior, classificades per aquestes famílies professionals:
  • Pagament de la matrícula, amb un màxim de 330 euros.
  • Pels i les participants dels CFAs i EMPAs col·laboradors en els nostres programes.

Si vols consultar les bases reguladores de la convocatòría, clica aquí

Descarrega el full de sol·licitud clicant aquí.

                                                                 Avís Legal         |        Polìtica de Privacita        |     Política de Cookies                                          

 ©2024 Fundació Fem Pedagogia. Tots els drets reservats.                                                                                Disseny elaborat per Mònica Daniela Salas Góngora i Andrea López Moretti

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.