Beques Fundació Fem Pedagogia per a estudiants de Centres de Formació de persones Adultes

«Mai consideris l'estudi com una obligació sinó com una oportunitat per penetrar en el bell i meravellós món del saber». 
Albert Einstein 

Els canvis i reptes acadèmics, professionals, econòmics, socials... que estem patint en els darrers anys, són moltes vegades barreres que es troben els nostres participants per tal de poder continuar amb els seus plans acadèmics, assolir els seus objectius o consolidar el seu futur professional.


La Fundació Fem Pedagogia no només creu en la igualtat d’oportunitats, i en el dret a què tothom pugui accedir a les mateixes oportunitats, creu en la capacitat de les persones a poder millorar, transformar i crear un futur millor i socialment just. Per tal que aquesta afirmació no quedi solament en paraules, s'han repartit cinc beques a cinc participants que han continuat estudiant cicles formatius de grau mitjà.


Per nosaltres, la igualtat d’oportunitats és l’única manera de garantir un futur social més equitatiu que permeti a les persones poder canviar les seves situacions actuals i esdevenir agents actius capaços de canviar el seu futur amb esperança i il·lusió. Afavorint que l’intercanvi de riqueses esdevinguin a través de l’esforç, la dedicació, el treball i la creativitat de les persones i no per les condicions econòmiques i socials inicials. 

 

Per tal de trencar amb aquestes barreres i contribuir a un món més socialment just, la Fundació Fem Pedagogia ofereix cada any tres tipologies de beques, als nostres participants per a la seva continuació d’estudis en cicles de formació professional de grau mitjà i de grau superior. 


Cada beca porta el nom d’un referent i unes referents molt importants per les integrants de la Fundació Fem Pedagogia, que ens han donat sempre suport, inspiració, força, refugi i amor incondicional. 

 

Aquestes persones no van tenir l’oportunitat d’estudiar, però, ho haurien volgut fer, i per això, amb aquestes beques volem rendir honor a persones com ells i també posar el nostre gra de sorra perquè això no passi. Sense ell i elles res d’això seria possible.  

  • Beca Alfonso Martínez Blanes. Beca per a ensenyaments de Formació Professional de Disseny i Arts.
  • Beca Magdalena Oliveras Tabuas. Beca per a ensenyaments de Formació Professional de Ciències Naturals i de la Salut.
  • Beca Florentina Roca Serrà. Beca per a ensenyaments de Formació Professional de Ciències Socials.


 

Vols més informació? Envia un missatge a la Laura laura.sv@fempedagogia.net o envia un WhatsApp al 644 71 23 92 

 

Aquestes beques són: 

  • De convocatòria anual. 
  • Per a formacions professionals de grau mitjà i de grau superior, classificades per aquestes famílies professionals:
  • Pagament de la matrícula, amb un màxim de 360 euros.
  • Pels i les participants dels CFAs i EMPAs col·laboradors en els nostres programes.

                                                                 Avís Legal         |        Polìtica de Privacita        |     Política de Cookies                                          

 ©2023 Fundació Fem Pedagogia. Tots els drets reservats.                                                                                Disseny elaborat per Mònica Daniela Salas Góngora i Andrea López Moretti

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.