Programa NAVEGA: Orientació a casa

«... La nostra percepció actual és només una manera de veure les coses i... com més perspectives investiguem millor serà la nostra comprensió.» - Lou Marinoff 

 

Quina és la teva situació?

 

  • Ets una persona neurodivergent o tens un familiar neurodivergent (Autisme, TDAH, Altes Capacitats...)? Si necessites suport, acompanyament i/o informació sobre la neurodivergència en qüestió, les implicacions que té i/o quines són les passes següents; si necessites suport per saber què vols fer en el teu futur o com complir amb els teus objectius acadèmics, laborals i socials; si voldries tramitar el certificat de discapacitat, però no saps per on començar; si sospites que tu o algun familiar pot ser neurodivergent però voldries un acompanyament per conèixer quines són les passes i els recursos disponibles.

 

  • Tens un fill o una filla que està estudiant i potser tens alguns dubtes... Si veus que està desmotivat o desmotivada a l’escola i no saps com ajudar-lo, si observes que li costa molt concentrar-se en les tasques acadèmiques i que obté pitjors resultats dels esperats, si té dificultats en l’aprenentatge o necessitats educatives específiques, si no trobes estratègies o eines per ajudar-lo en les seves decisions acadèmiques, vocacionals i professionals, si desconeixes l’entorn formatiu i totes les possibilitats que se li obren...

 

  • Ets una persona adulta que vol reincorporar-se als estudis? Has descobert que hi ha altres objectius que t’agradaria assolir? Tens alguns dubtes de com arribar-hi? Sents angoixa en modificar el rumb de la situació actual? Detectes molts reptes?

 

Fem orientació a pares, mares i fills, de manera personalitzada i a mida.

Si et passa alguna d’aquestes coses, o d’altres de relacionades, volem que sàpigues que hi ha solucions! Des de Fem Pedagogia t’oferim orientació i acompanyament a casa, una orientació que té presents tots els aspectes de la vostra situació actual i amb el que es pot aconseguir.

Objectius:

  • Identificar les oportunitats educatives, socials i del mercat laboral.  
  • Generar itineraris formatius o processos d’acreditació que ajudin a desenvolupar el projecte personal, acadèmic, professional i social de vida.
  • Facilitar eines i recursos per al desenvolupament de competències transversals.

Vols més informació? Envia un missatge a la Queralt queralt.bp@fempedagogia.net o envia un WhatsApp al 621 39 16 06

Per aconseguir aquests objectius el NAVEGA ofereix diferents accions, TU TRIES quines: 

Acompanyament durant tot el procés de continuïtat formativa amb l’objectiu de definir objectius d'acord amb els somnis, pensaments i fortaleses, desenvolupar competències, trencar barreres estructurals, físiques i funcionals per tal d’assolir-los els objectius plantejats.

 

Pla 360:

Assessoraments puntuals amb els quals podràs resoldre dubtes i trencar barreres estructurals, físiques i funcionals. Treballem per adreçar les necessitats a partir de les fortaleses i des d’una perspectiva integral i centrada en la persona. Atenent la situació, podem treballar motivació, dificultats d’aprenentatge, gestió de conflictes, construcció de coneixement sobre opcions formatives o sobre el present i futur del mercat laboral, suport familiar per als menors d’edat, on i com demanar ajuda davant problemes econòmics, preinscripcions...

 

Plans a mida:

                                                                 Avís Legal         |        Polìtica de Privacita        |     Política de Cookies                                          

 ©2024 Fundació Fem Pedagogia. Tots els drets reservats.                                                                                Disseny elaborat per Mònica Daniela Salas Góngora i Andrea López Moretti

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.