Acció Social

No ens conformem amb sortejar les raons estructurals que vulneren a persones, comunitats o el planeta. Per això, l’acció social és clau per a nosaltres. Seguim a Burke quan diu que ‘ningú comet major error que qui no fa res perquè pensa que podria fer molt poc’ i sabem que l’efecte papallona pot facilitar que petites accions inicials acabin contribuint a grans canvis. 

Per això treballem amb Famílies Extraordinàries encapçalades per dones, ens resistim a una normativa que no considera que Tot l’alumnat és de primera, promovem accions de Voluntariat i Aprenentatge servei i oferim Beques per a la continuació d’estudis a persones que, amb esforç i esperança, estudien en centres de formació de persones adultes per aconseguir un present i futur millor. 

Accés a drets laborals, socials i de salut de dones que encapçalen famílies monoparentals.

Estem treballant per canviar la normativa discriminatòria que per aquest curs 2022-23, ha deixat fora de la formació professional a moltes persones majors de 18 anys. 

El voluntariat és una acció solidària que la persona realitza lliurement i que donen resposta als seus interessos i als reptes que afrontem a la Fundació Fem Pedagogia.

Beques Fundació Fem Pedagogia per a estudiants de Centres de Formació de persones Adultes.

                                                                 Avís Legal         |        Polìtica de Privacita        |     Política de Cookies                                          

 ©2024 Fundació Fem Pedagogia. Tots els drets reservats.                                                                                Disseny elaborat per Mònica Daniela Salas Góngora i Andrea López Moretti

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.