Acció Social

No ens conformem amb sortejar les raons estructurals que vulneren a persones, comunitats o el planeta. Per això, l’acció social és clau per a nosaltres. Seguim a Burke quan diu que ‘ningú comet major error que qui no fa res perquè pensa que podria fer molt poc’ i sabem que l’efecte papallona pot facilitar que petites accions inicials acabin contribuint a grans canvis. 

Per això treballem amb Famílies Extraordinàries encapçalades per dones, ens resistim a una normativa que no considera que Tot l’alumnat és de primera, promovem accions de Voluntariat i Aprenentatge servei i oferim Beques per a la continuació d’estudis a persones que, amb esforç i esperança, estudien en centres de formació de persones adultes per aconseguir un present i futur millor. 

Accés a drets laborals, socials i de salut de dones que encapçalen famílies monoparentals.

Estem treballant per canviar la normativa discriminatòria que per aquest curs 2022-23, ha deixat fora de la formació professional a moltes persones majors de 18 anys. 

El voluntariat és una acció solidària que la persona realitza lliurement i que donen resposta als seus interessos i als reptes que afrontem a la Fundació Fem Pedagogia.

Beques Fundació Fem Pedagogia per a estudiants de Centres de Formació de persones Adultes.

                                                                 Avís Legal         |        Polìtica de Privacita        |     Política de Cookies                                          

 ©2023 Fundació Fem Pedagogia. Tots els drets reservats.                                                                           Disseny elaborat per Mònica Daniela Salas Góngora