“Un taller pràctic, on hi ha sempre una predisposició a resoldre dubtes"                                                                Família de Viladecans

 

“La proximitat i el llenguatge del taller és clau en la comprensió d’un sistema cada cop més complex”           Família de Centelles 

 

“Sortim entenent el sistema educatiu, sabent totes o casi totes les possibilitats per la nostra filla                    Família de Sant Quirze de Besora.

i sobretot entenent com acompanyar- la"                                                                                                                   

 

Formació per a famílies 

«Aprender nunca agota la mente.» - Leonardo da Vinci

Què volem aconseguir? 

Donar eines per a l’acció i en la presa de consciència, és a dir, en què les famílies es creguin i interioritzin allò que es tracta en el taller. 

 

Com ho fem? 

Sessions molt participatives, fomentant en la construcció de coneixement més que en la transmissió d’informació. Diàlegs, petits exercicis o visionat de vídeos són algunes de les tècniques que s’utilitzen per aconseguir-ho. 

Tenim la possibilitat de fer-ho presencial o en format Webinar a través de la plataforma Microsoft Teams 

 

Quin és el contingut?
Exemples pràctics

  • Centrats en els interessos de les famílies
  • Significatius per a les famílies
  • Adaptats a potencials col·lectius específics.

 

Quant dura?

90 minuts (a acordar si es vol menys o més temps).


 

Al catàleg podeu veure tota l’oferta que tenim, si hi ha alguna temàtica més específica que vulgueu realitzar, fem tallers a mida de les vostres necessitats. 

A Fem Pedagogia fem orientació i formació amb una perspectiva 360: ens centrem en la singularitat i diversitat de les persones, en el seu entorn proper i en el seu context social. 

 

Tenint tot això en compte, treballem amb un enfocament horitzontal, col·laboratiu i participatiu per construir corresponsabilitat i facilitar que les persones siguin actives del seu procés de desenvolupament, preguin decisions i tinguin els suports necessaris per posar-les en pràctica.

 

Oferim tallers i/o webinars, on treballem perquè les famílies tinguin eines per contribuir que els seus fills i filles avancin, sigui quina sigui la seva situació actual, en el desenvolupament del seu potencial i en la construcció d’un projecte de vida personalment satisfactori, socialment just i mediambientalment sostenible. 

 

Per aconseguir-ho, tots els nostres tallers estan adaptats a les necessitats i fortaleses dels col·lectius específics ala qui es dirigeixen (per exemple famílies monoparentals, familiars de joves que acaben l’ESO o qualsevol altre tipus de formació...) i estan dissenyats tenint en compte el següent marc d’actuació:

 

Vols més informació? Envia un missatge a la Laura laura.sv@fempedagogia.net o envia un WhatsApp al 644 71 23 92

                                                                 Avís Legal         |        Polìtica de Privacita        |     Política de Cookies                                          

 ©2023 Fundació Fem Pedagogia. Tots els drets reservats.                                                                           Disseny elaborat per Mònica Daniela Salas Góngora