“Un taller pràctic, on hi ha sempre una predisposició a resoldre dubtes"                                                                Família de Viladecans

 

“La proximitat i el llenguatge del taller és clau en la comprensió d’un sistema cada cop més complex”           Família de Centelles 

 

“Sortim entenent el sistema educatiu, sabent totes o casi totes les possibilitats per la nostra filla                    Família de Sant Quirze de Besora.

i sobretot entenent com acompanyar- la"                                                                                                                   

 

Formació per a famílies 

«Aprender nunca agota la mente.» - Leonardo da Vinci

Què volem aconseguir? 

Donar eines per a l’acció i en la presa de consciència, és a dir, en què les famílies es creguin i interioritzin allò que es tracta en el taller. 

 

Com ho fem? 

Sessions molt participatives, fomentant en la construcció de coneixement més que en la transmissió d’informació. Diàlegs, petits exercicis o visionat de vídeos són algunes de les tècniques que s’utilitzen per aconseguir-ho. 

Tenim la possibilitat de fer-ho presencial o en format Webinar a través de la plataforma Microsoft Teams 

 

Quin és el contingut?
Exemples pràctics

  • Centrats en els interessos de les famílies
  • Significatius per a les famílies
  • Adaptats a potencials col·lectius específics.

 

Quant dura?

90 minuts (a acordar si es vol menys o més temps).


 

Al catàleg podeu veure tota l’oferta que tenim, si hi ha alguna temàtica més específica que vulgueu realitzar, fem tallers a mida de les vostres necessitats. 

A Fem Pedagogia fem orientació i formació amb una perspectiva 360: ens centrem en la singularitat i diversitat de les persones, en el seu entorn proper i en el seu context social. 

 

Tenint tot això en compte, treballem amb un enfocament horitzontal, col·laboratiu i participatiu per construir corresponsabilitat i facilitar que les persones siguin actives del seu procés de desenvolupament, preguin decisions i tinguin els suports necessaris per posar-les en pràctica.

 

Oferim tallers i/o webinars, on treballem perquè les famílies tinguin eines per contribuir que els seus fills i filles avancin, sigui quina sigui la seva situació actual, en el desenvolupament del seu potencial i en la construcció d’un projecte de vida personalment satisfactori, socialment just i mediambientalment sostenible. 

 

Per aconseguir-ho, tots els nostres tallers estan adaptats a les necessitats i fortaleses dels col·lectius específics ala qui es dirigeixen (per exemple famílies monoparentals, familiars de joves que acaben l’ESO o qualsevol altre tipus de formació...) i estan dissenyats tenint en compte el següent marc d’actuació:

 

Vols més informació? Envia un missatge a la Laura laura.sv@fempedagogia.net o envia un WhatsApp al 644 71 23 92

                                                                 Avís Legal         |        Polìtica de Privacita        |     Política de Cookies                                          

 ©2024 Fundació Fem Pedagogia. Tots els drets reservats.                                                                                Disseny elaborat per Mònica Daniela Salas Góngora i Andrea López Moretti

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.