Orientació

Entenem l’orientació com el conjunt d’accions, al llarg i ample de la vida, destinades a facilitar que el i les participants en elles tinguin experiències d’èxit que els permetin construir i avançar un conjunt de trajectòries (personal, formativa, professional i ciutadana) que, globalment, constitueixen la seva trajectòria de vida. La finalitat d’aquest procés és la realització personal, l’equitat social – sense la que no pot haver-hi realització personal - i la sostenibilitat mediambiental – sense la que no es poden donar cap de les dues finalitats anteriors -. 


A Fem Pedagogia, oferim aquestes experiències d’èxit, en Centres de Primària, Secundària, Formació de persones Adultes, Cicles de Formació Professional i Batxillerat. També oferim orientació individual a mida i per a persones neurodivergents. 

                                                                 Avís Legal         |        Polìtica de Privacita        |     Política de Cookies                                          

 ©2024 Fundació Fem Pedagogia. Tots els drets reservats.                                                                                Disseny elaborat per Mònica Daniela Salas Góngora i Andrea López Moretti

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.