Programa IMPULSA: Orientació Educativa a la Formació Professional

«Tot sembla impossible fins que es fa» - Nelson Mandela

La Formació Professional ha evolucionat de manera exponencial en els últims anys, així com la seva demanda. Amb la nova llei d’FP, els nous protocols i l’èmfasi actual en l’orientació, especialment la professional, els centres i professionals necessiten un suport per poder aplicar i donar resposta als canvis que s'estan produint i a la diversitat de fortaleses i necessitats amb els que els i les joves arriben a l’etapa de l'FP. 

 

L’IMPULSA és un projecte d’orientació personal, acadèmica, professional i ciutadana que treballa dins del marc de la pedagogia crítica i des d’una perspectiva holística i de justícia social. 

 

Quan treballem amb l'alumnat i amb famílies, ens enfoquem en la seva singularitat i diversitat, així com en el seu entorn proper i el seu context social. Per fer-ho ens fonamentem en les seves fortaleses per a que a partir d’elles adrecin els seus reptes tot considerant els 4 eixos: intrapersonals (expectatives, motivació, competències...), interpersonals (situació familiar, clima d’aula...), contextuals (coneixement del sistema educatiu, laboral, de l’entorn...) i físiques i funcionals (trastorns de salut mental, consum de substàncies...). 

 

Tenint tot això en compte treballem de forma horitzontal i col·laborativa, creant vincle amb l’alumnat i relacions amb l’entorn, per tal de construir corresponsabilitat perquè la persona sigui un agent actiu del seu propi procés, prengui decisions i tingui els suports necessaris per posar-les en pràctica.

 

Quan treballem amb equips directius i l'equip docent, oferim acompanyament i suport per compartir eines que contribueixin al desenvolupament de les seves tasques i faciliti la seva posada en pràctica, tot considerant les característiques del propi centre i l'entorn i treballant a partir de casos i exemples pràctics amb el professorat. 

 

Per fer-ho, l’IMPULSA ofereix diferents accions que pots veure en el nostre catàleg, TU TRIES quines:

Vols més informació? Envia un missatge a la Laura laura.sv@fempedagogia.net o envia un WhatsApp al 644 71 23 92

Fes click per accedir als catàlegs de Formació Professional de cada perfil:

                                                                 Avís Legal         |        Polìtica de Privacita        |     Política de Cookies                                          

 ©2024 Fundació Fem Pedagogia. Tots els drets reservats.                                                                                Disseny elaborat per Mònica Daniela Salas Góngora i Andrea López Moretti

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.