Jugateca

«Una de les compensacions més boniques de la vida és que cap persona pot tractar sincerament d’ajudar a una altra sense ajudar-se a sí mateixa» - R.W. Emerson 

Si estàs interessada a saber com pots rebre i donar ajuda a través d’aquest programa, escriu a la Laura a laura.sv@fempedagogia.net o envia un Whatsapp al 644 71 23 92. T’esperem!

La Jugateca és un servei que posa a disposició a totes les famílies participants del projecte GPS un catàleg de joguines orientades a l’acompanyament lúdic i educatiu. Ofereix joguines per desenvolupar idiomes i llengües, les ciències i la investigació, la tecnologia i les arts i humanitats.  

 

L’accés a les joguines és lliure i gratuït per a tots els fills i filles de les participants del projecte, respectant els dies i les hores que s’estableixen en el full de préstec.   

 

                                                                 Avís Legal         |        Polìtica de Privacita        |     Política de Cookies                                          

 ©2024 Fundació Fem Pedagogia. Tots els drets reservats.                                                                                Disseny elaborat per Mònica Daniela Salas Góngora i Andrea López Moretti

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.