Si tens experiència, tens formació!

«Només aquells que s'arrisquen a anar massa lluny poden descobrir quant de lluny poden arribar» . - T. S. Eliot

El projecte Si tens experiència, tens formació! ofereix accions de difusió, assessorament, acompanyament i suport a persones sense estudis i/o en situació d’atur o de condicions laborals precàries:

 

Quins són els objectius?

  • Millorar el nivell d'estudis acreditat de les persones participants, l'accés i/o manteniment a un lloc de feina digne.
  • Cohesionar les persones participants entre elles i amb el barri allà on viuen.

 

Vols més informació? Envia un missatge a la Carme carme.mr@fempedagogia.net o envia un WhatsApp al 619 70 61 69

  • Difusió. En col·laboració amb les associacions de veïns i els centres de formació de persones adultes es creen campanyes de difusió amb l'objectiu d'arribar a potencials persones participants.
  • Assessorament. Es desenvolupen tres sessions d'assessorament individual amb cada participant per conèixer la seva situació personal des d'una perspectiva holística i interseccional, preparar el procés d'acreditació i definir un itinerari i mapa de navegació formatius i laborals.
  • Acompanyament. Apliquem dues càpsules formatives grupals pel desenvolupament de competències per a la inclusió en el mercat laboral del segle XXI. Els continguts dependran dels itineraris i mapes de navegació definits.
  • Suport. Es porta a terme un suport dividit en dues accions: un grup d'ajuda mútua entre les persones participants per rebre i donar suport socioemocional, idees, recursos, etc., i que es pot fer de manera presencial o virtual; i una segona acció que és l'acompanyament individual en la posada en pràctica dels itineraris de les persones participants.

Es tracta d'augmentar el seu nivell formatiu a través de l’acreditació de competències, desenvolupant experiències formatives i laborals personalitzades que condueixin a aquestes persones a trobar una feina o a millorar les condicions en el seu lloc de feina actual. Aquest procés es realitza amb un suport mutu i en interacció amb serveis i entitats de la comunitat.

                                                                 Avís Legal         |        Polìtica de Privacita        |     Política de Cookies                                          

 ©2024 Fundació Fem Pedagogia. Tots els drets reservats.                                                                                Disseny elaborat per Mònica Daniela Salas Góngora i Andrea López Moretti

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.