Desenvolupament professional

«En una gota d’aigua es troben el secret de tots els rius i mars » - Khalil Gibran

Davant la incertesa d’un mercat laboral en constant canvi i una emergència climàtica que ho amenaça tot, la immediatesa, la formació, la digitalització o la manca d’informació sobre com el canvi climàtic afecta el present i futur laboral són alguns dels reptes a afrontar davant la possibilitat de trobar feina, canviar de perfil professional o fer un procés de promoció professional. 

Això ens pot portar a sentir-nos perduts/des en els nostres processos de desenvolupament professional o a creure que no tenim gaires oportunitats de tenir un bon futur professional.
 

Si et passa alguna d’aquestes coses, o d’altres de relacionades, volem que sàpigues que hi ha solucions! 

 

Des de Fem Pedagogia t’oferim orientació i acompanyament, una orientació que té presents tots els aspectes de la teva situació actual i amb el que pots aconseguir:

 

• Identificar les oportunitats professionals existents en la societat i mercat laboral del segle XXI.
• Actualitzar les teves eines de cerca de feina.
• Reinventar-te professionalment. 

 

Què fem? T’oferim eines que t’ajudaran a fer el teu camí:

 

• Assessoraments individuals: espai on treballarem el teu desenvolupament professional, com millorar el teu currículum, com integrar els teus èxits i resultats acadèmics en oportunitats, com generar noves oportunitats laborals i conèixer els escenaris del nou mercat laboral. Ho podem fer de forma presencial o virtual.


• Webinars i Banc de recursos: formacions curtes i eines online per superar els reptes que afrontes diàriament en la cerca de feina o en la promoció professional.

 

Vols més informació? Envia un missatge a la Queralt queralt.bp@fempedagogia.net o envia un WhatsApp al 621 39 16 06

                                                                 Avís Legal         |        Polìtica de Privacita        |     Política de Cookies                                          

 ©2024 Fundació Fem Pedagogia. Tots els drets reservats.                                                                                Disseny elaborat per Mònica Daniela Salas Góngora i Andrea López Moretti

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.