Pla de Voluntariat i Aprenentatge-Servei

<<Si comparem el riu amb la roca, el riu guanya sempre, no gràcies a la seva força, sinó a la perseverança. >> - Buda

El voluntariat és una acció solidària que la persona realitza lliurement i que donen resposta als seus interessos i als reptes que afrontem a la Fundació Fem Pedagogia.

 

S’estableix així un compromís amb la Fundació, amb les persones que hi treballen i amb els participants dels projectes des de la lluita per l’equitat social, la sostenibilitat mediambiental i la realització personal i per trencar les barreres per arribar-hi. 

 

Fent-ho, les persones voluntàries aprenen, gaudeixen del procés i dels resultats, se senten reconegudes i són part de la solució.

 

Les nostres accions i programes es desenvolupen al Vallès Occidental i província de Barcelona. 

Vols conèixer els programes en els quals pots participar i què és el que necessitem? 

 

Des de la Fundació Fem Pedagogia volem que la teva col·laboració sigui significativa per a tu, per la teva experiència professional i pel desenvolupament personal i social. Per això et fem un acompanyament durant tota la teva estada amb nosaltres, perquè som-riguis i puguis sentir-te a casa. Aquest és el procés que seguim:

Vols més informació? Envia un missatge a la Laura laura.sv@fempedagogia.net  o envia un WhatsApp al 644 71 23 92

                                                                 Avís Legal         |        Polìtica de Privacita        |     Política de Cookies                                          

 ©2024 Fundació Fem Pedagogia. Tots els drets reservats.                                                                                Disseny elaborat per Mònica Daniela Salas Góngora i Andrea López Moretti

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.