Pla de Voluntariat i Aprenentatge-Servei

<<Si comparem el riu amb la roca, el riu guanya sempre, no gràcies a la seva força, sinó a la perseverança. >> - Buda

El voluntariat és una acció solidària que la persona realitza lliurement i que donen resposta als seus interessos i als reptes que afrontem a la Fundació Fem Pedagogia.

 

S’estableix així un compromís amb la Fundació, amb les persones que hi treballen i amb els participants dels projectes des de la lluita per l’equitat social, la sostenibilitat mediambiental i la realització personal i per trencar les barreres per arribar-hi. 

 

Fent-ho, les persones voluntàries aprenen, gaudeixen del procés i dels resultats, se senten reconegudes i són part de la solució.

 

Les nostres accions i programes es desenvolupen al Vallès Occidental i província de Barcelona. 

Vols conèixer els programes en els quals pots participar i què és el que necessitem? 

 

Des de la Fundació Fem Pedagogia volem que la teva col·laboració sigui significativa per a tu, per la teva experiència professional i pel desenvolupament personal i social. Per això et fem un acompanyament durant tota la teva estada amb nosaltres, perquè som-riguis i puguis sentir-te a casa. Aquest és el procés que seguim:

Vols més informació? Envia un missatge a la Laura laura.sv@fempedagogia.net  o envia un WhatsApp al 644 71 23 92

                                                                 Avís Legal         |        Polìtica de Privacita        |     Política de Cookies                                          

 ©2023 Fundació Fem Pedagogia. Tots els drets reservats.                                                                           Disseny elaborat per Mònica Daniela Salas Góngora