“El tracte amable de la formadora. Molt predisposada a ajudar-nos fent-nos propostes i facilitant la reflexió”

Professorat de Tordera
 

“Informació actualitzada i útil: la consciència als nous paradigmes i canvis socials. La claredat amb la que és parla de l’orientació en futur”

Professorat de Terrassa

“Propostes fàcils d’utilitzar i pensades per aplicar a l’aula. L’actitud i professionalitat de la formadora”

Professat de Mataró

“Estava molt ben estructurat, la informació molt útil i interessant i fins i tot va haver-hi temps per compartir reflexions sobre l'ensenyament” 

Professorat Llinars del Vallès

“M’ajudarà a millorar la meva tasca docent, la formadora ha estat molt didàctica” 

Professorat de Castellar del Vallès 

“Totalment necessari per poder dissenyar un projecte de vida”

Professorat de Malgrat de Mar

Formació per a docents 

«Sempre hi ha alguna cosa nova a aprendre » - B.B. King

Vivim en una societat canviant, amb un mercat laboral complex i amb reptes estructurals importants que afecten les nostres poblacions (joves, adults, famílies...), això fa que els municipis i els professionals que en ells treballen a vegades, es puguin trobar dificultats en com abordar determinats àmbits de l'orientació, i sobretot en poder estar tan actualitzats com sigui possible.

A Fem Pedagogia fem orientació i acompanyament amb una perspectiva 360: integral, interseccional, integrada en el territori, continuada i viable. Ens centrem en la singularitat i diversitat de les persones, en el seu entorn proper i el seu context social. Concretament, la nostra actuació contempla factors intrapersonals (creences, valors, actituds, competències...), interpersonals (família, grups d'iguals...), contextuals (situació econòmica, sanitària...) i físics/funcionals (característiques físiques o de la salut de la persona). Tenint tot això en compte treballem amb un enfocament horitzontal i col·laboratiu, creant vincle amb la persona i xarxa amb l'entorn, per tal de construir corresponsabilitat perquè la persona sigui un agent actiu del seu propi procés, prengui decisions i tingui els suports necessaris per posar-les en pràctica.

Per tal de dur a terme això, oferim un catàleg de formacions per a professionals (afegir catàleg) on trobareu una llarga oferta de temàtiques que volen contribuir a les accions ja implementades pels mateixos professionals. Aquestes pretenen assolir els següents objectius:

  • Analitzar fonaments, continguts i/o eines d'orientació i acompanyament que facilitin transicions educatives d'èxit.
  • Fer propostes sobre com aplicar els fonaments, continguts i/o eines analitzades amb l'alumnat jove de l'EMPA

 

 

Per tal de realitzar-la, i que aquesta s'adeqüi a les necessitats del centre, seguim la següent estructura durant la sessió:

Quines necessitats específiques han fet que demanéssiu treballar aquests continguts? La sessió s'inicia amb una posada en comú de la situació actual de la població i dels professionals que ha determinat l'elecció dels continguts.

Eines: presentació dialogada dels materials enviats abans de la sessió ajustada a les característiques dels professionals, les casuístiques del centre o entitat i del municipi.

Com aplicar les eines en el centre: es divideix l'equip en parelles/subgrups per tal que dialoguin sobre com aplicar les eines presentades en el centre. El diàleg s'estructura amb una graella breu amb preguntes específiques que permetin una discussió homogènia entre les diferents parelles i orientada a obtenir idees precises sobre què poden aplicar ara de tot el que s'ha presentat prèviament. Els subgrups comparteixen amb el gran grup el resultat de la seva discussió. Es convida a l'equip a què utilitzin les graelles emplenades per definir què aplicaran del que és treballat, com ho faran i quan començaran l'aplicació.


 

En els casos on dins del catàleg no trobeu el punt específic que voleu treballar, Fem Pedagogia farà una formació a mida segons les vostres necessitats. Sempre amb una formació pràctica, aplicable i integrada. 


 

 

Vols més informació? Envia un missatge a la Carme carme.mr@fempedagogia.net o envia un WhatsApp al 619 70 61 69

                                                                 Avís Legal         |        Polìtica de Privacita        |     Política de Cookies                                          

 ©2024 Fundació Fem Pedagogia. Tots els drets reservats.                                                                                Disseny elaborat per Mònica Daniela Salas Góngora i Andrea López Moretti

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.