Destaquem

Primera Activitat Intercentres: Teixint connexions i experiències en els Centres de Formació de Persones Adultes

Un dels objectius prioritaris pel curs 2024 entre els centres de formació de persones adultes de Terrassa, que implementen el programa GPS és iniciar el desenvolupament d'activitats organitzades per diferents centres. Amb aquest propòsit, s'ha pres la decisió de començar per organitzar la primera activitat intercentres, amb l'intenció de fomentar la col·laboració i el compartiment d'experiències entre l'alumnat. L'objectiu final és enfortir els lligams entre els diferents centres i promoure un ambient d'aprenentatge vivencial i enriquidor per a tothom.

Formació a tècnics/ques de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat: Com és l'acció orientadora en el nostre municipi?

En aquest curs, organitzat per la Diputació de Barcelona, els/les participants van acordar un marc conceptual i metodològic comú per anar a la una en l'orientació que es fa des de diferents serveis del municipi, així com per posar les fortaleses de les persones en el centre del procés d'orientació. La formació va rebre una ´valoració de 8.25, i el que en general va agradar més va ser poder coincidir amb altres professionals de diferents àmbits de l'Ajuntament amb les que construir un bon engranatge per anar a la una en l'acció orientadora i la manera dinàmica de facilitar la sessió de la docent. Si vols saber més de l'acompanyament que fem a l'administració pública pel (re)disseny d'accions d'orientació del municipi, clica aquí

Beques Fundació Fem Pedagogia per a estudiants de Centres de Formació de persones Adultes

La Fundació Fem Pedagogia no només creu en la igualtat d’oportunitats, i en el dret a què tothom pugui accedir a les mateixes oportunitats, creu en la capacitat de les persones a poder millorar, transformar i crear un futur millor i socialment just. Per això, des de la Fundació estem ja treballant per impulsar les beques d’aquest any 2024 que es repartiran a diferents participants que han continuat estudiant cicles formatius de formació professional.

Hi ha tres tipologies, on cadascuna acull diferents famílies professionals d’una mateixa àrea i que porten el nom de persones referents importants per a les integrants de la Fundació Fem Pedagogia. Si vols saber-ne més sobre les nostres beques, clica aquí.

Servei d’Assessorament, Acompanyament i Orientació a Persones Neurodivergents

Oferim un servei d’assessorament, acompanyament i orientació a persones neurodivergents, familiars i centres educatius. Realitzem tallers per incidir i donar suport en diferents àrees de la vida de les persones neurodivergents. Comptem també amb vídeos explicant l’autisme des de la perspectiva d’una persona autista. Clica aquí si vols saber més d’aquest projecte.

La Jugateca

Servei de préstec de jocs per a un oci lúdic i educatiu. Ofereix joguines per a l’aprenentatge de Llengües, Ciències, Tecnología, Arts i Humanitats.  L’accés és lliure i gratuït per a tots els fills i filles de les participants del projecte Famílies Extraordinàries. Clica aquí si vols saber més d’aquest projecte.

Construcció del PAT del CFA Rius i Taulet 

La formació ha possibilitat el disseny d’un Pla d’Acció Tutorial que fa una anàlisi holística de l’alumnat i, a partir d’ella, planifica accions d’orientació personal, acadèmica, professional i social basades en les seves fortaleses per aconseguir que s’arrelin en el centre, que acabin amb èxit els seus estudis i que continuïn formant-se. Si vols saber més de les nostres formacions a professionals, clica aquí. 

Acompanyament en la Redefinició del Servei d’Orientació Bitàcola de Sant Cugat del Vallès

L'acompanyament ha possibilitat la redefinició del Servei d'Orientació Bitàcola que treballa amb un grup motor de forma interdisciplinar interdepartamentalment, de forma sistematitzada  i harmonitzada, dissenyant accions d'orientació a partir de les fortaleses dels i de les joves. Si vols saber més dels nostres acompanyaments, clica aquí. 

Formació a Instituts:
“El coneixement és poder”

El taller “El coneixement és poder” té l’objectiu d’oferir recursos i estratègies a l’alumnat per reduir i/o gestionar les seves causes de preocupació, angoixa, por... i els efectes que tenen en el procés d’aprenentatge. A Montcada i Reixac es va dur a terme a 5 instituts del municipi, on l’alumnat participant va poder construir de manera conjunta i col·laboradora la seva “caixa d’eines” per fer front a aquestes situacions i treballar de manera integral temes tant diversos i rellevants com l’autoestima, les expectatives professionals de l’alumnat o la salut mental, entre d’altres. Si vols saber més dels nostres tallers i accions d’orientació a instituts, clica aquí.

                                                                 Avís Legal         |        Polìtica de Privacita        |     Política de Cookies                                          

 ©2024 Fundació Fem Pedagogia. Tots els drets reservats.                                                                                Disseny elaborat per Mònica Daniela Salas Góngora i Andrea López Moretti

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.