Destaquem

La Jugateca

Servei de préstec de jocs per a un oci lúdic i educatiu. Ofereix joguines per a l’aprenentatge de Llengües, Ciències, Tecnología, Arts i Humanitats.  L’accés és lliure i gratuït per a tots els fills i filles de les participants del projecte Famílies Extraordinàries. Clica aquí si vols saber més d’aquest projecte.

Construcció del PAT del CFA Rius i Taulet 

La formació ha possibilitat el disseny d’un Pla d’Acció Tutorial que fa una anàlisi holística de l’alumnat i, a partir d’ella, planifica accions d’orientació personal, acadèmica, professional i social basades en les seves fortaleses per aconseguir que s’arrelin en el centre, que acabin amb èxit els seus estudis i que continuïn formant-se. Si vols saber més de les nostres formacions a professionals, clica aquí. 

Acompanyament en la Redefinició del Servei d’Orientació Bitàcola de Sant Cugat del Vallès

L'acompanyament ha possibilitat la redefinició del Servei d'Orientació Bitàcola que treballa amb un grup motor de forma interdisciplinar interdepartamentalment, de forma sistematitzada  i harmonitzada, dissenyant accions d'orientació a partir de les fortaleses dels i de les joves. Si vols saber més dels nostres acompanyaments, clica aquí. 

Formació a Instituts:
“El coneixement és poder”

El taller “El coneixement és poder” té l’objectiu d’oferir recursos i estratègies a l’alumnat per reduir i/o gestionar les seves causes de preocupació, angoixa, por... i els efectes que tenen en el procés d’aprenentatge. A Montcada i Reixac es va dur a terme a 5 instituts del municipi, on l’alumnat participant va poder construir de manera conjunta i col·laboradora la seva “caixa d’eines” per fer front a aquestes situacions i treballar de manera integral temes tant diversos i rellevants com l’autoestima, les expectatives professionals de l’alumnat o la salut mental, entre d’altres. Si vols saber més dels nostres tallers i accions d’orientació a instituts, clica aquí.

                                                                 Avís Legal         |        Polìtica de Privacita        |     Política de Cookies                                          

 ©2023 Fundació Fem Pedagogia. Tots els drets reservats.                                                                           Disseny elaborat per Mònica Daniela Salas Góngora