Orientació

Entenem l’orientació com el conjunt d’accions, al llarg i ample de la vida, destinades a facilitar que el i les participants en elles tinguin experiències d’èxit que els permetin construir i avançar un conjunt de trajectòries (personal, formativa, professional i ciutadana) que, globalment, constitueixen la seva trajectòria de vida. La finalitat d’aquest procés és la realització personal, l’equitat social – sense la que no pot haver-hi realització personal - i la sostenibilitat mediambiental – sense la que no es poden donar cap de les dues finalitats anteriors -. 


A Fem Pedagogia, oferim aquestes experiències d’èxit, en Centres de Primària, Secundària, Formació de persones Adultes, Cicles de Formació Professional i Batxillerat. També oferim orientació individual a mida i per a persones neurodivergents. 

                                                                 Avís Legal         |        Polìtica de Privacita        |     Política de Cookies                                          

 ©2023 Fundació Fem Pedagogia. Tots els drets reservats.                                                                                Disseny elaborat per Mònica Daniela Salas Góngora i Andrea López Moretti