Programa EN RUTA: Acompanyament a empreses

« Sigues fort com una muntanya, però flueix com un riu »
Lao Tzu

En un món laboral que canvia tan ràpidament, cada vegada és més difícil trobar a professionals compromesos, amb expertesa i formació. 

 

Aconseguir contractar col·laboradors i col·laboradores amb aquestes característiques, tenir el seu benestar en el centre i que facin seva la visió i missió de l’empresa és clau per a les organitzacions del segle XXI.

 

El programa EN RUTA vol contribuir a que les empreses puguin tenir professionals més motivats, reconeguts i preparats pel desenvolupament de les seves funcions i tasques i per a l’assoliment dels objectius de l’organització. 

 

A través del programa EN RUTA treballem de forma horitzontal i col·laborativa, creant vincle amb l’empresa i els seus col·laboradors/es, per tal de construir estratègies que contribueixin a l’acompliment de la missió i visió de l’organització.  

 

 

Alguns dels objectius del programa són:

• Contractar i consolidar talent per a l'empresa.
• Acreditar les competències professionals de col·laboradors i col·laboradores i transformar-les en formació.
• Desenvolupar competències transversals, verdes, digitals i per a la millora del clima laboral.
• Acompanyar si s'escau a persones neurodivergents i donar suport a la seva trajectòria professional.
 

Vols més informació? Envia un missatge a la Queralt queralt.bp@fempedagogia.net o envia un WhatsApp al 621 39 16 06

Treballem de forma personalitzada amb els col·laboradors, per orientar-los en l’acreditació de competències professionals i ajudar-los a definir trajectòries formatives que permetin guanyar competències professionals necessàries per desenvolupar la seva activitat professional.

Acompanyament:

Coordinació, Formació, acompanyament i suport en l'assoliment d'objectius que pactin entre la Fem Pedagogia i l'empresa, per exemple: Acompanyament amb persones neurodivergents. Establim mesures de treball en equip que siguin viables i responguin a les formes organitzatives de tothom.

Suport als Responsables de Talent

Formacions per al desenvolupament de competències relacionades en els reptes professionals, acadèmics i personals que es troben. Alguns d’ells poden ser: Formacions per la creació de competències en el procés d’acreditació professional, en competències transversals (des del treball en equip a allò que trobeu a faltar en el vostre centre de treball) i tallers en competències digitals.

Formació:

Disseny d'activitats específiques dinàmiques, interactives i fora del lloc de treball com: Vinculació amb centres de formació professional per ser centre de pràctiques, suport en el disseny del pla d’igualtat, transició sostenible, treball del clima laboral...

Activitats específiques: 

EN RUTA ofereix un seguit d’accions pensades i dissenyades per assolir els objectius, TU TRIES quines vols fer:

                                                                 Avís Legal         |        Polìtica de Privacita        |     Política de Cookies                                          

 ©2023 Fundació Fem Pedagogia. Tots els drets reservats.                                                                           Disseny elaborat per Mònica Daniela Salas Góngora