Desenvolupament professional

«En una gota d’aigua es troben el secret de tots els rius i mars » - Khalil Gibran

Davant la incertesa d’un mercat laboral en constant canvi i una emergència climàtica que ho amenaça tot, la immediatesa, la formació, la digitalització o la manca d’informació sobre com el canvi climàtic afecta el present i futur laboral són alguns dels reptes a afrontar davant la possibilitat de trobar feina, canviar de perfil professional o fer un procés de promoció professional. 

Això ens pot portar a sentir-nos perduts/des en els nostres processos de desenvolupament professional o a creure que no tenim gaires oportunitats de tenir un bon futur professional.
 

Si et passa alguna d’aquestes coses, o d’altres de relacionades, volem que sàpigues que hi ha solucions! 

 

Des de Fem Pedagogia t’oferim orientació i acompanyament, una orientació que té presents tots els aspectes de la teva situació actual i amb el que pots aconseguir:

 

• Identificar les oportunitats professionals existents en la societat i mercat laboral del segle XXI.
• Actualitzar les teves eines de cerca de feina.
• Reinventar-te professionalment. 

 

Què fem? T’oferim eines que t’ajudaran a fer el teu camí:

 

• Assessoraments individuals: espai on treballarem el teu desenvolupament professional, com millorar el teu currículum, com integrar els teus èxits i resultats acadèmics en oportunitats, com generar noves oportunitats laborals i conèixer els escenaris del nou mercat laboral. Ho podem fer de forma presencial o virtual.


• Webinars i Banc de recursos: formacions curtes i eines online per superar els reptes que afrontes diàriament en la cerca de feina o en la promoció professional.

 

Vols més informació? Envia un missatge a la Queralt queralt.bp@fempedagogia.net o envia un WhatsApp al 621 39 16 06

                                                                 Avís Legal         |        Polìtica de Privacita        |     Política de Cookies                                          

 ©2023 Fundació Fem Pedagogia. Tots els drets reservats.                                                                           Disseny elaborat per Mònica Daniela Salas Góngora