Programa ENDINSA'T: Acompanyament per a l’administració pública

«Ajuda a que d’altres persones aconsegueixin els seus somnis i tu aconseguiràs els teus». 
L. Brown

Els canvis de la societat i del mercat laboral fan que els municipis afrontin reptes formatius, laborals, socials... que afecten el futur dels nostres joves, de les persones adultes i de les famílies. 

A Fem Pedagogia fem orientació i acompanyament amb una perspectiva 360: integral, interseccional, integrada en el territori, continuada i viable. 

 

Ens centrem en la singularitat i diversitat de les persones, en el seu entorn proper i el seu context social. Concretament, la nostra actuació contempla factors intrapersonals (creences, valors, actituds, competències...), interpersonals (família, grups d’iguals...), contextuals (situació econòmica, sanitària...) i físics/funcionals (característiques físiques o de la salut de la persona). 

 

Tenint tot això en compte treballem amb un enfocament horitzontal i col·laboratiu, creant vincle amb la persona i xarxa amb l’entorn, per tal de construir corresponsabilitat perquè la persona sigui un agent actiu del seu propi procés, prengui decisions i tingui els suports necessaris per posar-les en pràctica. 

 

 

Amb tot plegat aconseguim que les institucions participants en el programa aconsegueixin: 

 

  • Identificar les competències necessàries per desenvolupar les funcions d'orientador de manera personalitzada i integral.
     
  • Desenvolupar competències transversals, verdes, digitals per a la millora de la creació de plans i programes d'orientació en el municipi.

ENDINSA'T ofereix un seguit d’accions pensades i dissenyades per assolir els objectius, TU TRIES quines vols fer:

 

Vols més informació? Envia un missatge a la Queralt queralt.bp@fempedagogia.net o envia un WhatsApp al 621 39 16 06


 

     Suport tècnic: 

Treballem de forma personalitzada, interdisciplinari i horitzontalment amb l'administració pública amb l'objectiu d'acompanyar en la creació de plans i programes d'orientació en el municipi i per la creació o actualització de la documentació dels centres educatius del municipi.

      Formació :

Formacions per al desenvolupament de competències relacionades en els reptes professionals, acadèmics i personals que es troben. Alguns d’ells poden ser:  

  • Per a tècnics/tècniques municipals de joventut, d'ocupació, serveis socials i educació Per a la ciutadania: Serveis locals d'ocupació. Participació en Fires i Jornades d'orientació
  • fem tallers a mida de les vostres necessitats, si esteu interessats no dubteu a posar-vos en contacte.

    Acompanyament 

Treballarem amb l’alumnat per adreçar les seves necessitats a partir de les seves fortaleses i des d’una perspectiva integral i centrada en la persona, a partir de la realització de sessions d'orientació i de planificar activitats específiques per al desenvolupament personal, acadèmica, professional i social.

Es pot portar a terme aquest acompanyament en centres de PFI, EMPA's i Instituts.

                                                                 Avís Legal         |        Polìtica de Privacita        |     Política de Cookies                                          

 ©2023 Fundació Fem Pedagogia. Tots els drets reservats.                                                                           Disseny elaborat per Mònica Daniela Salas Góngora