Me llegó el saber que no estoy sola en temas que desconozco, que puedo contar con vosotras y me ayudáis con las dudas, que gracias a vosotras he conseguido una ayuda y reclamé hasta conseguirla. ¡Gracias!

Participant de Famílies Extraordinàries de Ripollet

Yo me llevo, fuerza, ganas de seguir luchando y gracias a vosotras ¡empleada de nuevo! Gracias por ayudarme a recuperar la paz económica y emocional que necesitaba...sois las mejores, profesionales y humanas.

Participant de Famílies Extraordinàries de Sabadell
 

Famílies extraordinàries: Accés a drets laborals, socials i de salut de dones que encapçalen famílies monoparentals

«Una de les compensacions més boniques de la vida és que cap persona pot tractar sincerament d’ajudar a una altra sense ajudar-se a sí mateixa» - R.W. Emerson 

Les accions es duen a terme a partir de tallers grupals, trobades i amb un acompanyament online a través d’un grup de Whatsapp, amb l’objectiu de crear una xarxa de famílies extraordinàries que comparteixin inquietuds i interessos alhora que trobin un suport i suport d’altres famílies en situacions similars.


 

Actualment, treballem amb dones de Montcada i Reixac, Ripollet, Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Cerdanyola del Vallès i Terrassa. 

 

A més, hem creat un Instagram per difondre i donar veu al projecte, en el qual podràs trobar contingut relacionat amb el benestar emocional, històries de vida, tips per l’educació dels teus fills i filles i novetats de prestacions i ajudes per a famílies, entre d’altres. Pots veure'l clicant aquí.

 

 

 

 

 

 

 

Si estàs interessada a saber com pots rebre i donar ajuda a través d’aquest programa, escriu a la Laura a laura.sv@fempedagogia.net o envia un Whatsapp al 644 71 23 92. T’esperem!

Haver de tirar la família endavant és una tasca plena de reptes, i de vegades potser et passa que et sents sola, que no saps d’on treure temps per tu mateixa, que no arribes a final de mes, que et resulta molt difícil trobar feina perquè no tens amb qui deixar els fills mentre treballes, que t’angoixes... Si et passen algunes d’aquestes coses, o d’altres relacionades, volem que sàpigues que hi ha solucions perquè tant tu com la teva família floriu a pesar de les tempestes de la vida!


A Famílies Extraordinàries vosaltres sou les protagonistes. Us acompanyem perquè a partir de les vostres fortaleses pugueu encarar els reptes que ens posa la vida i agafar forces i motivació per seguir endavant.

 

En concret, les nostres accions es centren en l’orientació i acompanyament:

  • Per cercar i trobar feina
  • Per accedir a prestacions socials a les quals teniu dret
  • Per l'equitat educativa de les vostres filles i fills amb accions per al reforç escolar i l’accés a l’oci educatiu.
  • Per a la millora del benestar emocional tan teu com de la teva família

                                                                 Avís Legal         |        Polìtica de Privacita        |     Política de Cookies                                          

 ©2024 Fundació Fem Pedagogia. Tots els drets reservats.                                                                                Disseny elaborat per Mònica Daniela Salas Góngora i Andrea López Moretti

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.