Me llegó el saber que no estoy sola en temas que desconozco, que puedo contar con vosotras y me ayudáis con las dudas, que gracias a vosotras he conseguido una ayuda y reclamé hasta conseguirla. ¡Gracias!

Participant de Famílies Extraordinàries de Ripollet

Yo me llevo, fuerza, ganas de seguir luchando y gracias a vosotras ¡empleada de nuevo! Gracias por ayudarme a recuperar la paz económica y emocional que necesitaba...sois las mejores, profesionales y humanas.

Participant de Famílies Extraordinàries de Sabadell
 

Famílies extraordinàries: Accés a drets laborals, socials i de salut de dones que encapçalen famílies monoparentals

«Una de les compensacions més boniques de la vida és que cap persona pot tractar sincerament d’ajudar a una altra sense ajudar-se a sí mateixa» - R.W. Emerson 

Les accions es duen a terme a partir de tallers grupals, trobades i amb un acompanyament online a través d’un grup de Whatsapp, amb l’objectiu de crear una xarxa de famílies extraordinàries que comparteixin inquietuds i interessos alhora que trobin un suport i suport d’altres famílies en situacions similars.


 

Actualment, treballem amb dones de Montcada i Reixac, Ripollet, Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Cerdanyola del Vallès i Terrassa. 

 

A més, hem creat un Instagram per difondre i donar veu al projecte, en el qual podràs trobar contingut relacionat amb el benestar emocional, històries de vida, tips per l’educació dels teus fills i filles i novetats de prestacions i ajudes per a famílies, entre d’altres. Pots veure'l clicant aquí.

 

 

 

 

 

 

 

Si estàs interessada a saber com pots rebre i donar ajuda a través d’aquest programa, escriu a la Laura a laura.sv@fempedagogia.net o envia un Whatsapp al 644 71 23 92. T’esperem!

Haver de tirar la família endavant és una tasca plena de reptes, i de vegades potser et passa que et sents sola, que no saps d’on treure temps per tu mateixa, que no arribes a final de mes, que et resulta molt difícil trobar feina perquè no tens amb qui deixar els fills mentre treballes, que t’angoixes... Si et passen algunes d’aquestes coses, o d’altres relacionades, volem que sàpigues que hi ha solucions perquè tant tu com la teva família floriu a pesar de les tempestes de la vida!


A Famílies Extraordinàries vosaltres sou les protagonistes. Us acompanyem perquè a partir de les vostres fortaleses pugueu encarar els reptes que ens posa la vida i agafar forces i motivació per seguir endavant.

 

En concret, les nostres accions es centren en l’orientació i acompanyament:

  • Per cercar i trobar feina
  • Per accedir a prestacions socials a les quals teniu dret
  • Per l'equitat educativa de les vostres filles i fills amb accions per al reforç escolar i l’accés a l’oci educatiu.
  • Per a la millora del benestar emocional tan teu com de la teva família

                                                                 Avís Legal         |        Polìtica de Privacita        |     Política de Cookies                                          

 ©2023 Fundació Fem Pedagogia. Tots els drets reservats.                                                                           Disseny elaborat per Mònica Daniela Salas Góngora